6420578 SABALLS GESTIO S.L.

Agente de Seguros Allianz en GIRONA

6420578 SABALLS GESTIO S.L.

Dirección

Ronda Ferran Puig 11 bxs.

17001 GIRONA

Teléfonos

Idiomas

Español Català English

Horarios de atención

De Dilluns a Divendres matins de 9 a 14 h. i tardes de 16 a 19'30 h. A l'estiu intensiu de 9 a 15 h.

Equipo de trabajo
Visita'ns a qualsevol de les nostres 4 oficines , i el nostre equip humà format per 9 persones amb experiència i formació, t'atendran per trobar la millor solució.
Nuestros puntos fuertes

L'assessorament i l'atenció personalitzada, ens caracteritzen, sempre hem estat al costat dels nostres assegurats, i així ho seguim fent des de fa més de 60 anys, tot i trobar-nos en un món globalitzat.

Nuestras ofertas

Tenim una campanya en marxa fins a final d'aquest any 2017, on et podem oferir un 35 % de descompte en la teva assegurança de vida.

Te aconsejamos
Mai et quedis amb el dubte, posa' t en contacte amb nosaltres per qualsevol dels canals i t'ajudarem a escollir el millor per tu i la teva família.
Benefíciate de nuestros servicios

Tenim 4 punts d'atenció al públic a la província de Girona per estar propers als nostres assegurats, si ho prefereixes pots enviar la consulta per correu electrònic i t'atendrem en un màxim de 24 hores.

Nuestras recomendaciones

No esperis al darrer moment de la renovació de la teva assegurança, vine a consultar-nos amb antelació i estudiarem el teu cas per proposar-te la millor solució.